Ден Фикс

Цена:
17,8520
Валидност на понуда:
21.02.2022
Прв ден на снабдување:
01.03.2022
Посл.ден на снабдување:
28.02.2023

Ако вашите деловни активности се одвиваат во текот на денот, тогаш пакетот за снабдување со електрична енергија Ден Фикс е идеален за вашиот бизнис.

Со овој пакет добивате:

  • Иста цена за електрична енергија во текот на целиот ден; и
  • Фиксна цена за целото времетраење на договорот.

 
Фиксната цена ќе ви овозможи прецизно да ги планирате трошоците за потрошувачка на електрична енергија и да ги контролирате трошоците.

Нашите стручни тимови ви стојат на располагање за дополнителни информации во врска со сите теми поврзани со снабдувањето со електрична енергија и обезбедуваат силна поддршка за вашиот бизнис.

Ние сме вашиот доверлив партнер.
 

* Висока тарифа: Пон-Саб 07h-22h, Ниска тарифа: Пон-Саб 22h-07h, Нед 24h 

Изберете го најсоодветниот пакет за снабдување со електрична енергија со фиксна цена за време на траењето на договорот, прилагоден за вашиот бизнис и работете насмеани!

Енергијата што ви треба

ЕВН Македонија Електроснабдување ДООЕЛ Скопје
Ул.Лазар Личеноски бр.11, Скопје
П. ФАХ 694, Скопје 1000, Македонија
Телефон: +389 (0)2 3205 500
[email protected]