Ditë Fiks

Nëse aktivitetet tuaja e biznesit zhvillohet gjatë ditës, atëherë paketa për furnizim me energji elektrike Ditë Fiks është ideale për biznesin tuaj.

Me këtë paketë merrni:

  • Çmim të njëjtë të energjisë elektrike gjatë gjithë ditës; dhe
  • Çmimi fiks gjatë gjithë kohëzgjatjes së kontratës.

 
Çmimi fiks do t'ju lejojë të planifikoni me saktësi koston e shpenzimeve të konsumit të energjisë elektrike dhe të kontrolloni shpenzimet.

Ekipet tona profesionale janë në dispozicionin tuaj për informacione të mëtejshme mbi të gjitha temat që lidhen me furnizimin me energji elektrike dhe ofrojnë mbështetje të fortë për biznesin tuaj.

Ne jemi partneri juaj i besuar.

* Tarifa e lartë: Hën-Sht 07h-22h, Tarifa e ulët: Hën-Sht 22h-07h, Die 24h 

Zgjidhni paketën më të përshtatshme të furnizimit me energji elektrike me çmim fiks gjatë kohëzgjatjes së kontratës, e përshtatur për biznesin tuaj, dhe punoni duke buzëqeshur!

Energjia që ju nevojitet!

EVN Makedonija Elektrosnabduvanje DOOEL Skopje
Rr. Lazar Lichenoski nr.11, Shkup
Fax postal 694 Shkup 1000, Maqedoni
Telefon: +389 (0)2 3205 500
[email protected]