Ден и Ноќ Фикс

Ако видот на вашиот бизнис бара да трошите електрична енергија во текот на денот и за време на делови од ноќта, или 24 часа на ден, тогаш пакетот за снабдување со електрична енергија Ден и Ноќ Фикс е идеален за вашиот бизнис.
 
Со овој пакет добивате:

  • Цена која се состои од две компоненти, дневна и ноќна тарифа;
  • Фиксна цена за целото времетраење на договорот.

 
Фиксната цена со две компоненти во пакетот Ден и Ноќ Фикс овозможува соодветно планирање на трошоците за електрична енергија и оптимизација на истата.

Со изборот на овој пакет можете да постигнете рационализација на работните процеси и да ги реинвестирате заштедите во одржливост и конкурентност на вашиот бизнис.

Нашите стручни тимови ви стојат на располагање за дополнителни информации во врска со сите теми поврзани со снабдување со електрична енергија и обезбедуваат силна поддршка за вашиот бизнис.

Ние сме вашиот доверлив партнер.

* Висока тарифа: Пон-Саб 07h-22h, Ниска тарифа: Пон-Саб 22h-07h, Нед 24h 

Изберете го најсоодветниот пакет за снабдување со електрична енергија со фиксна цена за време на траењето на договорот, прилагоден за вашиот бизнис и работете насмеани!

Енергијата што ви треба!

ЕВН Македонија Електроснабдување ДООЕЛ Скопје
Ул.Лазар Личеноски бр.11, Скопје
П. ФАХ 694, Скопје 1000, Македонија
Телефон: +389 (0)2 3205 500
[email protected]