Ditë dhe Natë Fiks

Nëse lloji i biznesit tuaj ju kërkon të shpenzoni energji elektrike gjatë ditës dhe gjatë pjesëve të natës ose 24 orëve në ditë, atëherë paketa e furnizimit me energji elektrike Ditë dhe Natë Fiks është ideale për biznesin tuaj.
 
Me këtë paketë merrni:

  • Çmimi që përbëhet nga dy komponentë, tarifa e ditës dhe e natës;
  • Çmimi fiks gjatë gjithë kohëzgjatjes së marrëveshjes.

 
Çmimi fiks me dy komponentë në paketën Ditë dhe Natë Fiks mundëson planifikimin e duhur të kostove të energjisë elektrike dhe optimizimin e së njëjtës.

Duke zgjedhur këtë paketë ju mund të arrini racionalizimin e proceseve të punës dhe riinvestoni kursimet në qëndrueshmërinë dhe konkurrueshmërinë e biznesit tuaj.

Ekipet tona profesionale janë në dispozicionin tuaj për informacione të mëtejshme mbi të gjitha temat që lidhen me furnizimin me energji elektrike dhe ofrojnë mbështetje të fortë për biznesin tuaj.

Ne jemi partneri juaj i besuar.

* Tarifa e lartë: Hën-Sht 07h-22h, Tarifa e ulët: Hën-Sht 22h-07h, Die 24h 

Zgjidhni paketën më të përshtatshme të furnizimit me energji elektrike me çmim fiks gjatë kohëzgjatjes së kontratës, e përshtatur për biznesin tuaj, dhe punoni duke buzëqeshur!

Energjia që ju nevojitet!

EVN Makedonija Elektrosnabduvanje DOOEL Skopje
Rr. Lazar Lichenoski nr.11, Shkup
Fax postal 694 Shkup 1000, Maqedoni
Telefon: +389 (0)2 3205 500
[email protected]