Клучни корисници

Доколку сте заинтересирани за снабдување со електрична енергија на отворен пазар, лесно можете да станете наш корисник во неколку чекори:
  1. Побарајте понуда и договор тука. Ние ќе Ви ги понудиме најсоодветните опции според особеностите на Вашиот бизнис. 
  2. Потпишете го договорот, заедно со  Полномошно  и Изјава за промена на снабдувач.
Доставете ни ги документите по електронска пошта не подоцна од 15-от работен ден пред почетокот на снабдувањето со електрична енергија на отворен пазар.

Енергетска ефикасност во бизнисот

ЕВН Македонија Електроснабдување ДООЕЛ Скопје
Ул.Лазар Личеноски бр.11, Скопје
П. ФАХ 694, Скопје 1000, Македонија
Телефон: +389 (0)2 3205 500
[email protected]