Деловни корисници

Снабдување нуди два пакети за снабдување со електрична енергија:
 

  • Персонализирани и приспособени за вашиот бизнис;
  • Со фиксна цена за време на траењето на договорот;

 
ЕВН е вашиот доверлив партнер и има стручен кадар чија поддршка и стручност се дополнителни придобивки за клиентите.
 
Пакетот за електрична енергија Ден Фикс е наменет за компании чии деловни активности се одвиваат во текот на денот, односно поголемиот дел од нивната електрична енергија го трошат во текот на денот. Ден Фикс е оптимално решение за: продавници, бутици, услуги како фризерници, продавници за чевли, канцеларии и сл. 
 
Пакетот за електрична енергија Ден и Ноќ Фикс е наменет за компании кои работат 24 часа или се отворени во текот на денот и ноќта. Ден и Ноќ Фикс е оптимален пакет за електрична енергија за бизнис со производствени капацитети, ресторани итн.

Ден Фикс
Ден и Ноќ Фикс
ЕВН Македонија Електроснабдување ДООЕЛ Скопје
Ул.Лазар Личеноски бр.11, Скопје
П. ФАХ 694, Скопје 1000, Македонија
Телефон: +389 (0)2 3205 500
[email protected]