Klient biznesi

EVN Furnizimi ofron dy paketa për furnizim me energji elektrike:
 

  • Të personalizuara dhe të përshtatura për biznesin tuaj;
  • Me një çmim fiks gjatë kohëzgjatjes së kontratës;

 
EVN është partneri juaj i besuar dhe ka staf profesional, mbështetja dhe ekspertiza e të cilëve janë përfitime shtesë për klientët.
 
Paketa e energjisë elektrike Ditë Fiks  është dedikuar për kompanitë, aktivitetet e të cilave zhvillohen gjatë ditës, d.m.th., pjesën më e madhe e energjisë së tyre elektrike e shpenzojnë gjatë ditës. Ditë Fiks është zgjidhja optimale për dyqane, butiqe, shërbime si floktorët, dyqanet e këpucëve, zyra, etj.
 
Paketa e energjisë elektrike Ditë dhe Natë Fiks është dedikuar për kompani, që punojnë 24 orë ose janë hapur gjatë ditës dhe natës. Ditë dhe Natë Fiks është paketa optimale për energji elektrike për një biznes me kapacitete të prodhimit, restorantet etj..  

Ditë Fiks
Ditë dhe Natë Fiks
EVN Makedonija Elektrosnabduvanje DOOEL Skopje
Rr. Lazar Lichenoski nr.11, Shkup
Fax postal 694 Shkup 1000, Maqedoni
Telefon: +389 (0)2 3205 500
[email protected]